Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


 

LEKTIONER / GRUPPER / MEDLEMSKAP

 

LEKTIONER

Våra lektionsterminer följer grundskolans vad gäller uppehåll fr.o.m julafton och 14 dagar framåt och sommarlovet. Övriga lov rider vi som vanligt. Ingen lektionsträning på "röda" dagar.

LEKTIONSDAGAR

Måndag - Lördag rider vi på ridskolan.

ÅTERBUD & IGENRIDNING

Återbud skall meddelas senast kl 21:00 dagen innan om du önskar "rida igen" lektionen. Att rida igen innebär att man i mån av plats kan få deltaga i en annan motsvarande ridgrupp. Igenridning kan erbjudas i mån av plats och gäller fem (5) veckor efter återbud.

GRUPPER

KNATTEGRUPP

Lektionstid 30 min. Ryttare utan ridvana och lämplig för de yngsta. Här skrittar och travar vi endast och tränar sits, balans och vägar. Även träning över bommar. Ledning kan behövas till denna grupp.

GRUPP 1

Lektionstid 45 min. Ryttare med liten ridvana. Vi tränar sits, balans och vägar. Även lite travhoppning.

GRUPP 2

För de som behärskar ponnyn på alla ridvägar i trav. I denna grupp börjar vi hoppa och känner på rörelserna framdelsvändning och skänkelvikning.

GRUPP 3

För de som hoppat något. Skall kunna hoppa en lätt bana med god följsamhet och balans. HÄr börjar vi med inverkansridning.

TEORILEKTION

Detta kommer att läggas in 3 ggr * 30 minuter per termin som ingår i lektionspriset.

MEDLEMSKAP

När du erhållit plats i ordinarie ridgrupp skall medlemskap tecknas och medlemsavgift betalas. Alla medlemmar är olycksfallsförsäkrade i Länsförsäkringar. Avgift 200kr.

UPPSÄGNING AV ABONNEMANG

Uppsägning av ridabonnemang skall ske skriftligt. Om uppsägning ej meddelas senast 14 dagar före förfallodagen för respektive betalningsperiod debiteras periodens ridavgift. oavsett om abonnemanget kommer att utnyttjas eller ej.

Uppdaterad: 11 APR 2011 18:49 Skribent: Sigbritt Emanuelsson

Postadress:
Föreningen Stenkullens Ridskola - Ridsport
Stall Toleryd AB, Slätthultsvägen 90
44395 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222882
Fax: 030222998
E-post: ridskolan@stenkullen...

Se all info